Snelcursus rijbewijs

Verkeersschool ESAR streeft ernaar om leerlingen op te leiden tot veilige en verantwoorde bestuurders. De snelheid van de opleiding is daarom per persoon verschillend, daar ieder persoon ook anders is. Maar als je geen zin hebt om maandenlang rijlessen te volgen of om een andere reden snel je rijbewijs nodig hebt, kan je een spoedcursus volgen. Door middel van een intensieve werkwijze worden jou de vaardigheden geleerd die nodig zijn voor goed autorijden.  

10 daagse snelcursus

Deze 10-daagse snelcursus geeft je de mogelijkheid om in een korte tijd je rijbewijs te halen. Bij een spoedcursus is een intake verplicht.  Aan de hand van deze intake wordt er gekeken of je geschikt bent voor een spoedcursus. Bij een positief resultaat wordt het aantal lessen dat nodig is in overleg met de instructeur bepaald. Afhankelijk van het aantal uren dat verwacht wordt nodig te zijn en het aantal uren dat je beschikbaar bent wordt een pakket op maat gemaakt. Bij aanvang van de spoedcursus wordt meteen het praktijkexamen aangevraagd, zodat je van te voren weet op welke datum en tijdstip het examen plaatst vindt. 

Praktijk en theorie rijexamen bij een snelcursus

Voordat je begint aan de spoedcursus is het verstandig om al in bezit te zijn van je theoriecertificaat. Het zou zonde zijn om kostbare lesuren verloren te laten gaan omdat je niet bekend bent met de verkeersregels. Het theoriecertificaat kun je op verschillende dagen en tijden maken in één van de circa dertig theoriecentra van het CBR. Via de website van het CBR kun je zelf online het theorie-examen aanvragen. Een positief resultaat van het examen blijf anderhalf jaar geldig. 

Kan je niet meer wachten? Neem dan snel contact op met rijschool Esar voor meer informatie over het volgen van een spoedcursus.