Rijbewijs

In bezit zijn van een autorijbewijs is een groot goed. Het geeft je de vrijheid om overal heen te gaan, waar je maar wilt. Maar deze ontvang je niet zomaar. Het volgen van rijlessen is noodzakelijk om goed en veilig te weg op te gaan. Je rijopleiding wordt afgesloten met een rijexamen bij het CBR om te bewijzen dat je een verantwoorde en besluitvaardige bestuurder bent. Bij Rijschool ESAR doe je pas praktijkexamen wanneer het vertrouwen er is dat de leerling zelfstandig de weg op kan.

rijbewijs halen gorinchem

Bij autorijschool ESAR Gorinchem is het mogelijk om vanaf je 16,5 jaar al rijlessen te volgen! Vanaf je 17e kan je dan een rijexamen afleggen. Wil jij dit ook? Kijk dan snel bij 2todrive. Want er zijn wel een paar spelregels waar je aan moet voldoen om al te mogen autorijden als je nog geen achttien bent.

Naast het autorijbewijs, heb je ook nog het aanhangerrijbewijs. Dit is noodzakelijk wanneer je wilt gaan rijden met grotere aanhangwagens, vanaf een totaal gewicht van 750 kilo. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ESAR biedt voor het halen van dit rijbewijs? Kijk dan snel verder naar de mogelijkheden van een spoedcursus voor de aanhanger en de erg mooie combinatie waarmee gelest wordt.

Je rijbewijs halen is niet goedkoop, naast de rijlessen die je moet doen zijn er ook nog ander kosten die erbij komen. Bijvoorbeeld voor het theorie examen en het afrijden, maar ook voor het verkrijgen van je roze pasje bij de gemeente als je geslaagd bent. Bij rijschool tarieven kan je alvast kijken wat jouw kosten rijbewijs ongeveer zullen zijn.