Over ons

Autorijschool ESAR zet zich al meer dan 50 jaar in om leerlingen op te leiden tot verantwoorde en besluit volle bestuurders in het verkeer. Veiligheid voor jezelf en medebestuurders is waar ESAR naar streeft. Dit geldt voor beginnende bestuurders, maar ook ervaren bestuurders die met rijangst kampen of een opfriscursus nodig hebben kunnen bij Esar terecht. 
rijinstructeur Jan de Groot rijschool Esar Gorinchem

De weg naar succes

Rijschoolhouder Jan de Groot is een RIS gecertificeerde rijinstructeur. Hij begeleidt leerlingen door middel van een gestructureerde lesmethode. Deze unieke opleiding zorgt ervoor dat leerlingen beter worden voorbereid op deelname aan het verkeer. Dit resulteert in uitstekende slagingspercentages. Het gemiddelde slagingspercentage van eerste examens ligt tussen de 66 – 70%. Het gemiddelde slagingspercentage van een herexamen ligt tussen 86 – 90%. Zie de gegevens op de website van het CBR

Goed verzekerd

Veel goedkope rijscholen zijn onder, en zelfs niet, verzekerd. Ook komt het nog weleens in het nieuws dat er verzekeringsproblemen zijn met afrijden. Bij rijschool ESAR kan u er zeker van zijn dat de verzekering op orde is. Via Allianz hebben wij alle risico's afgedekt, voor u en voor onszelf.

De nieuwste rijles methodes en technieken

Autorijschool Esar gaat met zijn tijd mee. Er wordt niet alleen een moderne lesmethode toegepast, je kunt ook al lessen vanaf 16,5 jaar! Dit project heet 2todrive en wil beginnende bestuurders op een veilige manier meer rijervaring op laten doen. Deze verhoogde ervaring moet ervoor zorgen dat beginnende bestuurders minder vaak betrokken zijn bij verkeersongevallen. Dit is niet alleen veilig voor de bestuurder zelf, maar ook voor alle andere bestuurders op de weg. 

Daarnaast wordt elke twee jaar een nieuwe auto gekocht, zodat je altijd lest in een moderne auto. Op dit moment wordt er les gegeven in een Hyundai i40. Voor de rijlessen met aanhanger wordt gebruik gemaakt van een Hyundai H300. 

Hyundai i40 (commercial)

Hyundai H300

aanhanger rijles lesauto Hyundai H300 rijschool Esar Gorinchem

Ben je woonachtig in Gorinchem of omstreken?

Maak dan snel een afspraak!

Specialisatie voor bijzondere rijlessen

Bestuurders die last hebben van angst wanneer zij de weg op moeten kunnen ook terecht bij rijschool ESAR. Een gestructureerde opleiding en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat bestuurders optimaal worden voorbereid op deelname aan het verkeer. Mensen met autisme of faalangst zijn ook van harte welkom om rijlessen te komen volgen bij ESAR. Om op de juiste manier met deze bijzondere situaties om te kunnen gaan zijn er diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Ook wordt er deelgenomen aan herhalingstrainingen wanneer deze gehouden worden.